If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

diumenge, 6 de desembre del 2009

Encara no ho veiem?


Les conseqüències de l'imminent canvi climàtic són cada cop més clares...com és possible que moltíssima gent es quedi indiferent davant aquest gran canvi? No es tracta d'un canvi de moneda, ni polític! Es tracta d'un canvi que afecta a a tothom del planeta Terra, que potser no gaire a nosaltres, però als nostres fills i néts sí!
A veure si amb la nova conferència de Copenhague preparem nous futurs objectius i ens conscienciem tots una miqueta més. És el nostre hàbitat, la nostra vida...nosaltres l'hem explotat...si no actuem ara, després pot ser que sigui massa tard. Posem-nos les piles, TOTS.



dimecres, 4 de novembre del 2009

Aficions literàries (2)




Com vaig dir, ara toca posar una miqueta de frases, les quals són extretes del meu llibre preferit, Las cosas que no nos dijimos, de Marc Levy.
A la contraportada d'aquest llibre, lloc que ocupa, normalment, un petit resum del llibre en qüestió, en aquest diu això:

"Cuando una novela es buena de verdad, no se deja describir fácilmente...
Inteligente, emocionante, divertida, ágil, imprevisible, tierna, cosmopolita, deliciosa, absorbente, dulce, profunda, mágica, intrigante, adictiva, cómplice, romántica, urbana, sorprendente, vital, entrañable, apasionada, sutil, original, esperanzadora, única, sensible, catártica, cautivadora, ingeniosa, magistral, extraordinaria y absolutamente inolvidable."

Quan vaig tenir aquest llibre entre les mans i vaig llegir això, no m'ho vaig pensar ni dos segons en obrir-lo...i en acabar-lo, vaig estar d'acord amb caddascun d'aquests adjectius.

Estareu intrigats per saber de què tracta aquest llibre tan...magnífic...oi?
Doncs bé, simplement narra una història familiar, entre el drama i la comèdia, que parla de les segones oportunitats, i ens transporta a un escenari del Berlín de la caiguda del mur, una ciutat idílica per a reconciliar-se, i on s'han escrit molt poques coses de caire amorós. Julia és la protagonista, un noia jove que porta una vida estable. Pocs dies abans de casar-se amb el seu promès rep la notícia de la mort del seu pare, cosa que fa anul·lar immediatament la cerimònia. Fins aquí no hi ha res d'estrany...però què passa si et digués que amb aquest home, el seu pare, no hi té relació des de fa quasi 1 any i sempre ha estat, per ella, un home absent?
Bé, un cop "enterrat" el seu pare, dies més tard la noia rep un paquet sorpresa a casa seva. Es tracta d'una última sopresa que li ha preparat el seu pare. Amb ella tornarà al passat, viurà un munt de moments nous, aprendrà el més valuós de la vida...és a dir, tindrà una segona oportunitat, tot i que li costarà moltíssim acceptar-ho.

Si vols saber quina és aquesta sopresa, ja saps, llegeix el llibre. Estic segura que no defraudarà a ningú.

I aquestes són la tria de frases que trobo magnífiques!

Sólo es demasiado tarde cuando las cosas son definitivas.

La memoria es una artista extraña, redibuja los colores d la vida, borra lo mediocre y sólo conserva los trazos mas hermosos, las curvas más conmovedoras.

Un dia superarás la impresión de amargor que te impide apreciar el sabor de las cosas.

La vida no se vive en recuerdos que se confunden con anhelos. La felicidad necesita algunas certezas, por pequeñas qe sean.

¿Sabes? Tiene gracia, todos encontramos buenas excusas para no permitirnos amar, por miedo a sufrir, por miedo a que un día nos abandonen. Y sin embargo, cuánto amamos a la vida, pese a saber que algun día nos abandonará.

Deja de proyectarte en el futuro. No hay platos rotos que reparar. Sólo hay cosas que vivir, y nunca ocurre como uno lo había previsto. La vida pasa a una velocidad de vertigo.

Tienes la suerte increíble de que, por una vez, tu vida esté patas arriba, ¿y tú quieres ponerla en orden?

Lo que más daño hace en el amor es la cobardía.

Lo importante, querida, no es saber en qué ciudad o en qué rincón del mundo está el otro, sino qué lugar ocupa en el amor que a él nos une. Los errores no cuentan, Julia, sólo lo que uno vive.

¿ De qué me sirve recorrer la Tierra para traer la verdad de los demás si me miento a mi mismo, de qué me sirve ir de país en país cuando la mujer a la que amo no está en ninguno de ellos?


Què us semblen?

Altres llibres de l'autor són, Ojalá fuera cierto (portada també al cinema), Los hijos de la libertad o Volver a verte, entre d'altres.

dimecres, 28 d’octubre del 2009

Aficions literàries (1)


Bé aquí us deixo un llistat dels meus proverbis preferits. Vulguis o no, fan pensar i t'ajuden al llarg del nostre camí...Tots ells provenen de cultures com la chinesa, la japonesa, la russa, la hindú..és a dir, hi ha una gran diversitat, però sempre tenen un mateix objectiu.


Me lamentaba de no tener mejores zapatos... hasta que vi un hombre que no tenía pies.

Quien lee muchos libros y no piensa nada sobre ellos, es como una estantería.

Mil árboles que crecen hacen menos ruído que un árbol que se derrumba.

Sólo los verdaderos amigos nos dicen que tenemos la cara sucia.

La plata y el oro son tesoros muertos, los hijos y las hijas son tesoros vivos..

La luna y el amor, cuando no crecen, disminuyen.

Quien no comprende una mirada tampoco comprenderá una larga explicación.

Reza, pero no dejes de remar hacia la orilla.

Disfruta hoy, es más tarde de lo que crees.

Antes de iniciar la labor de cambiar el mundo, da tres vueltas por tu propia casa.

Si no quieres que nadie se entere, no lo hagas.

La puerta mejor cerrada es aquella que puede dejarse abierta.

Si un hombre tiene hambre, no le des un pez, enséñale a pescar.

La más larga caminata comienza con un paso.

Cuanto más grande es el caos, más cerca está la solución.

Es más fácil variar el curso de un río que el carácter de un hombre.

El que busca un amigo sin defectos, se queda sin amigo.




El següent "capítol" serà sobre frases de llibres...

divendres, 23 d’octubre del 2009

Here comes the sun...


Un nou dia. Els dies passen, i no passa res; els sentiments s'esvaixen, tot i que alguna cosa dins meu fa que els retingui, el que no sé és per quan temps més no fugiran i es quedaran amb mi, donant-me aquell suspir de felicitat i benestar que necessito. Una part meva et crida, et busca, et vol trobar, et vol sentir, viure, patir...però l'altra et defuig, no et troba, es cansa, dubta...
Són tan ràpids i fugaços els sentiments! Només et demano que els facis durar...una miqueta més, si us plau, sense por, això és una cosa de dos, mai estaràs sol.

dilluns, 19 d’octubre del 2009

Something special..

Cada persona damunt d'aquest planeta és diferent. Ningú més tindrà aquella característica que et fa diferent de tots els altres. Tothom pensa diferent, tot i que poden haver-hi semblances en la manera de ser i pensar d'uns individus, cadascú sempre tindrà el seu toc especial i personal.
És per això, que si un dia et trobes sol, o bé res surt com esperaves, o bé et sents defraudat, trist o, simplement, no tens un bon dia, pensa en allò que et fa ser diferent dels altres i que saps que la gent que t'estima ho valora i li agrada. Potser et costarà veure-ho quan estàs aixafat, però pensa que sempre, sempre, sempre és dins teu, i per tant, només és qüestió de trobar-ho.
La senzillesa, el teu esperit enèrgic i vitalista, l'optimisme, el don de saber escoltar, i moltes altres virtuts, són les que cadascú ha de buscar quan les coses no van bé. Perquè tothom té defectes, però també tothom en té, de virtuts.
I quan ens adonem d'aquella cosa especial, els altres ho notaran, i les coses potser canviaran de rumb, qui sap, tot és qüestió d'intentar-ho.

diumenge, 20 de setembre del 2009

Ara sí, la meva presentació


Bueeeeeeeeeeenu........doncs bé, em presentaré!

My name is Laura, és un nom que prové del llatí laurel i significa victòria. Espero que es manifesti aquest significat en la vida real :) Tot i que també han d'haver-hi derrotes, sinó les victòries no serien especials!! En fi, després d'aquest petit comentari (el qual me'l va ensenyar el meu recent professor de llatí Joseph Collins, un tiu genialíssim!!!!!!!!!! Ja paralré d'ell en algun "capítol") segueixo amb mi. Tinc entre 15 i 18 anys, millor no dir l'edat exacte, i des del 16 d'abril del 2007 visc a Vidreres, un poble bastant acollidor (amb gent una miqueta/molt tancada, però bé) de la comarca de la Selva, a Girona.
Pel que fa al meu aspecte físic, soc una noia que medeix 1,62/63 m, peso 52 kg, cabell arrissat, llarg i fosc, ulls color mel, nas petitó (part preferida del meu cos, juntament amb les cames), boca també petita, coll normal......pits.....ahà! Passo directament a les cames! Cames bastant musculades, una miqueta curtetes potser, i ja està. Però això no és gaire interessant...
Com sempre dic jo, el que s'amaga dins és el més important!
Jo em considero una persona que SEMPRE SEMPRE SEMPRE estic disposada a ajudar a qui sigui, de la meva boca molt poques vegades sortirà un NO com a resposta. Em sento bé ajudant, i mai dubto a oferir-me. El meu tret caracterísitc és la grandíssima facilitat que tinc per riure. Ric per tot, sobretot de coses ben tontes...però bé, no hi puc fer res! I suposo que aquest fet va lligat amb la meva alegria, ja que penso que sóc bastant alegre i sempre uqe algú té algun problema m'agrada ajudar-lo o simplement, escoltar-lo. També sóc bastant madura (tot i que em pots veure molt sovintment jugant amb nens petits, o bé fent alguna classe de coses que només fan nens de 7 o 8 anys (però això vol dir divertir-se, no ser madur o no!!!!) i els adjectius de responsable, bona alumna i humil també em podrien definir.

No m'agrada molt parlar de mi, i crec que em contradiuré amb aquest blog, però és l'únic lloc on puc escriure de mi (bueno al diari també) i em fa il·lusió fer-ho. Per un cop no passa res, no???!!!

Què més em deixo?? De la família i els amics parlaré en altres ocasions... A bueno podria dir què vull fer en un futur....però també ho deixaré per un altre moment, sino ho explicaria tot ara i tampoc és plannnn!!

Doncs això és pràcticament all!!!

Espero que us hagi agradat!

Fins aviadeet!!

La responsable de redacció, Laura Marés!!!

dissabte, 19 de setembre del 2009

Una miqueta d'introducció.....

Weeeeeeeeell!!!
Ja fa bastant temps que tinc això obert però mai m'havia posat a escriure seriosament. No pretenc que el llegeixi ningú, potser una, dues persones? El que m'interessa amb aquest blog és fer-lo servir com un diari tecnològic. A veure està clar que no hi escriuré molt molt molt detalladament, ja que això ho pot veure qualsevol! Però algun que altre pensament, de manera camuflada, etc, sí!

Coincidint amb aquests dies en els quals no em trobo gaire bé (moralment) i m'agradaria desfogar-me amb algú o alguna cosa, aprofitré per fer-ho mitjançant aquesta via. Ja que em considero una persona molt extrovertida, però al loro, només amb els sentiments positius, amb l'altre tipus de sentiments, tot es queda dins meu, tot. Em costa moltíssim treure-ho, i tot i que molts cops m'agardaria confessar-ho tot a algú, se'm fa un nus al coll i em sento molt molt impotent, i això encara em posa més...trista, o la paraula qe sigui.

Bé, no tinc més temps, tinc un dinar de la comunitat i haig de marxar!
Més tard, o demà, em presentaré.

Byebye.