If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dimecres, 22 de gener del 2014

rolling

Porto dos anys vivint a Barcelona i encara, de tant en tant, m'endinso i em perdo per carrers en els que descobreixo amb ulls d'exploradora i peus inquiets, un edifici que mai abans havia vist, o una botiga, o un forn de pa, o una petita església amagada, o carrerons que trepitjo per primer cop. Tants indrets per on perdre's! Hauré estat en un 40, 50, 60 o 70% dels llocs de Barcelona? Més no crec... impossible. I mira que he caminat i pedalat! Crec que mai acabaré la llista de llocs per veure de la ciutat, i com escriure aquells que ni tan sols conec? Però m'encanta. Són els millors descobriments... tant se val si l'exploració és a nivell individual o no, de bon matí o a lal nit, faci sol o plogui. Segurament cada un d'ells ja té assginat el seu moment. A més, en una mateixa ciutat, és com si la gent es renovés cada dia! Absolutament cada dia pots conèixer gent nova, d'aquí i d'allà i pots endinsar-te en aventures amb ells, encara que siguin breus. Un ventall d'experiències que ni te les acabes... com puc, doncs, voler menjar-me el món si no puc ni acabar-me el meu trocet de món? Com pretenc, amb un viatge de durada determinada però que no sol ser molt llarga, conèixer i aprofundir en la cultura, la gent i el paisatge? És impossible...però alhora màgic. No sé quant temps caldria per apreciar tot el valor d'un lloc al 100%, de sentir i conèixer el que és d'allà...potser simplement no es pot, el que està clar és que tot depèn de les ulleres amb què miris cada racó i el grau d'obertura del teu interior. No cal gaire més.

http://www.youtube.com/watch?v=Eat9Zfe0ViA

The city keeps on going
We just keep on rolling

~ ~ ~ 

"Tanquem massa poc els ulls durant el dia..."

A l'escola, com a aprenent de mestra, es poden aprendre moltes cosetes més a part de com ensenyar els nens a sumar, restar, llegir i escriure. De fet, frases així són les que m'emporto com a eines a la motxilla de docent.

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/01/15/catalunya/1389813458_185765.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada