If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

divendres, 22 de juny del 2012

XIX

Quan fas anys molta gent et fa la típica preguta de..."i què? et sents diferent? com et sents amb X anys?", i malgrat que molts cops fem veure que no, sempre ens sentim una mica diferents, almenys en el nostre dia. Però jo no només ahir, sinó que des de dimarts, que m'hi sento. Com si tingués un mesurador de confiança dins meu, i aquest, des de dimarts, tornés a marcar el 100. 100%. Després de....molt? Sí, massa. És una confiança diferent, que abarca moltes coses, que em sento amb una pau interior brutal, neta, sense rencors, sense preocupacions, sense boires, sense dubtes. I si de cop el termòmetre baixa una mica, tinc la confiança necessària per tornar-lo a fer pujar. Els canvis, el viatge a Xile, la família, l'ajuda professional externa, els amics...m'ha fet arribar a dia d'avui, al present, després d'un any....convuls, en què tant he tocat fons, com també el cel. I tot això...ara em fa sentir immune a les adversitats, amb força, amb el cor i el cap centrats, amb objectius, però també oberta al que vingui.
Gràcies a tots. Per modelar-me i fer-me arribar fins aquí, on sóc, com sóc. Amb 19 anys que penso començar al 100%.

http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts






Escriure en un paper totes aquelles coses que m'irriten/preocupen/molesten/entristeixen i llegir-les. Reflexionar-hi per uns moments i llençar-lo a la paperera. O cremar-lo.
Pasar una tarda dibuixant imatges amb guix a la vorera de casa teva i després observar com el temps i la pluja les esborra. Estirar-te amb un amic sobre la gespa i observar com passen el núvols. Fer un castell de sorra. Acceptar la veritat inevitable de que res dura i assaborir la pau que això comporta.

FELICITAT: una paraula, nou lletres i set mil milions de definicions, una per cada persona del planeta.

...


¿Qué es la resiliencia?
Proceso dinámico que nos ayuda a tomar actitudes positivas en contextos adversos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada