If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dimarts, 28 de febrer del 2012

guaranteed

Tenir només ganes de dormir fins tard, quedar-te ben enganxada als llençols, anar al sofà, enxufar-te a llibres que et transporten a les teves inquietuds, te les recorden, no fos cas que se t'oblidessin, tapar-te amb la manta.....veure-ho tot gris. El cel està baix i pesat, igual que el teu cos, no tens forces ni ganes de res, ni d'escriure, ni de parlar, ni de sortir, ni de fer les classes. Res. Estar sota mínims, sentir-te sola. Sentir-te inútil, mentre els teus van fent les seves vides, lluny de tu. On sou energia, vitalitat i alegria? Es van quedar amb els últims dies, entre festa i festa, entre acte i acte, entre riure i riure, entre sopar i sopar. És el que té donar-ho tot i gaudir tan al màxim la vida i el present...que a vegades et quedes sense forces i com arribes a estar al cim de la muntanya, només pots fer que baixar, ja sigui caminant xino xano o en caiguda lliure. Sentir tanta calidesa aquests últims dies....que ara tot sembla fred i buit. Necessito moure'm i sentir-me activa, útil, fer coses, i per això sé que no aguantaria tots aquests mesos així, sort que marxo. Ara ja és segur. Però no m'envaeix un sentiment d'eufòria, sinó més aviat de por. Una mica de por. De marxar tants dies, tan lluny, i saber que molts dies estaré sola fent les meves rutes. A vegades quan tens a les mans allò que tant havies desitjat i somiat, t'espantes, perquè és tot tan gran, que no saps per on començar a assimilar-ho.

Com pot ser que a la que jo deixi de lluitar i estirar del carro i estar en la meva "fase àlgida" de donar-ho tot, tot s'enfonsi? Un moment, que miro la definició que tenia entesa de "relació", i efectivament, apareix que és una cosa de dos, de donar i rebre per les dues bandes. Doncs alguna cosa falla. Molts cops ho donaré tot i estaré al 100% o al 90%, però no sempre....a mi també m'agrada que m'animin, em recullin i lluitin per mi.

http://www.youtube.com/watch?v=zr5mCBFejIE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada