If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

diumenge, 28 d’agost del 2011

SOMEONE CALLED POL

Que no enteneu què li veia de bo? Això sí que jo no ho puc entendre...tothom coneix els seus defectes, tothom li diu sense embuts, però crec que pocs s'adonen de la meravella de persona que tenen al seu cantó. Aquests que li retreuen tots els seus defectes, encara que el tracten com el tracten, ell sempre hi és, al seu cantó, és un gran amic, fidel i incondicional. Ell també deixa anar de les seves, òbviament, tot i que pocs cops serà per fer mal, però quan algun amic necessita ajuda, allà hi és, sense pensar-s'ho dues vegades, sense ser cridat, disposat a escoltar-te i a aconsellar-te.
És senzill, no farda del que té o no té, la veritat és que les coses materials li suen una mica. Tenir o no l'últim model de mòvil, o les sabates més fashion. Més aviat rebutja tot això. Fa el seu propi camí, decidit, sense pors, amb ideals ferms, somnis i aspiracions. Lluita i s'esforça pel que de debò li agrada, com la música. S'atreveix a pensar, a dubtar, a fer dubtar els altres, a equivocar-se, però si cau, tot i que algunes vegades li costa, s'aixeca. És noble, bo, sense males intencions, disposat a donar el millor de si per aquells que estima.
Té dies dolents, sí, com tothom, en què si te'l creues i hi comences a parlar, l'enviaries directe a casa, però aquests cops no són gaire abundants.
Predomina el seu somriure innocent, barrejat amb un punt de dolçor i picardia, que el fa únic. Riu de tot i fa riure els altres. Regala abraçades que et fan pujar els ànims de cop!
I sobretot, es fa estimar.

Ja ho veieu, li trobo moltes virtuts.  Potser perquè hem tingut una profunda i bonica relació, però les persones tendim a fixar-nos més en els defectes dels altres (potser per sentir-nos millor nosaltres mateixos) que ha reconèixer les seves qualitats.

I...per a mi, ell és la primera i de moment última persona de qui he estat enamorada plenament (i he sigut corresposta). I sabeu? És meravellós. I a mesura que passa el temps i les coses han canviat, només et vénen al cap bons moments viscuts amb ell. Això, també és meravellós. I, per sort, encara el tinc al meu cantó, i sé que serà així per molt de temps. Això, és el més meravellós de tot.

FELICITATS POLETE! T'ESTIMO.

(aquest escrit el vaig fer un dia que estava a Anglaterra, no sabia què en faria d'ell, si li donaria, si l'escriuria, si el deixaria a la llibreta per sempre més....he hagut d'esperar al seu aniversari fins dir-li tot això. Sempre pensem que hi ha temps per fer i dir lo important. I és un petit problema.)



http://www.youtube.com/watch?v=Y-armzg4dSY

A cada obstacle,
refem com si res el camí,
construint a mida el destí
a contracorrent
de cara al vent
amb mar de fons i onades
governa tu el vaixell
que no tens res a perdre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada