If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dilluns, 3 de gener del 2011

en la vuelta de la esquina

Aquests són dies en els que s'acostuma a fer balanç i mirar cap al futur. Tot i que sigui de reüll i amb les mans tapant-nos la cara. com fem amb les pel·lícules de por. Abans de menjar el turró i haver-me begut tots els licors de la taula. voldria dir que el món no és tan dolent, ni tan lleig, ni tan perillós com ens hem capficat a veure'l. No pot ser. Tots aquells temors són la destil·lació de les nostres ambicions, el fruit amarg de la part més sòrdida dels homes i no s'aguanta per enlloc. Surtin de la ciutat, deixin-se meravellar per la naturalesa, contemplin sense presses una muntanya mil·lenària i després tornin a la ciutat. Què? No hi havia per tant, oi? Doncs això. Que la felicitat (tan sol·licitada al nou any), està allà fora, en lo senzill, com sempre ha sigut. 




Text d'Andreu Buenafuente, a El dominical.


És...EXCEL·LENT, comparteixo totalment la seva visió de la felicitat.



I parlant de felicitat....qui m'anava a dir que avui TU faries que em sentís la noia més afortunada del món. Després de...6 mesos? I apareixes així, de cop, sense avisar. Ha passat tot rapidíssim i només un simple "adéu", però que el guardaré ben fort, per molt de temps, fins que tornem a coincidir, no sé quan, per casualitat. És increïble les petites sorpreses que té guardada la vida.

1 comentari: