If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

diumenge, 30 de gener del 2011

la simplicitat és la que em manté viva.

Sentir una cançó que t'agrada i ballar com una boja; veure que plou i sortir disparada al carrer; veure aquelles grans amigues que fa temps que no veus i abraçar-les intensament; estar davant d'ell i llençar-te als seus braços sense pensar-t'ho; dir "t'estimo" cada cop que ho sentis; insultar la gent que s'ho mereix; reflexionar sobre el que penses i dir-ho en veu alta; aturar-te enmig del carrer, estirar-te i cridar d'alegria, o plorar.

Fer tot això sense importar-te fer el ridícul al ballar, ni de mullar-te els cabells i la roba, ni d'ofegar-te al fer una abraçada, ni del risc que aquell noi s'aparti quan t'hi llencis, ni de que ell no senti el mateix, ni d'emportar-te una bofetada per haver insultat, ni que se'n riguin de tu per la manera com penses i fas segons quins comentaris, ni de patir per si ve un cotxe o t'embrutes la roba a l'asseure't al carrer.

Fer tot allò que sents en un impuls d'irracionalitat sense pensar en el que vindrà després. Per a mi, això és viure, viure intensament. Que quan estiguis a la tomba a l'edat que sigui, amb 10, 18 o 100 anys, estiguis somrient, perquè sempre vas fer allò que senties, aprofitant cada moment, sense malgastar el temps, vencent els dubtes i la por. Ja n'hi ha prou. Despertem. Fes coses simples, com cridar, riure, cantar, ballar, saltar, abraçar, escriure, córrer..coses que no costen molt i ens fan sentir vius. Busca l'essència de cada cosa, aprèn d'ella, aprèn de tot el que et vas trobant. I cada cop que et trobis amb un mur, tira'l a terra. Quan portis 3, 4, 5 murs derribats, els sisè no et costarà gens.


Hauríem de fer una llista de les coses que ens agraden de la gent que apreciem i donar-los-la. Així, quan estiguin tristos, se la podran llegir i almenys, els treuràs un somriure. Per què costa tant dir les coses bones de la gent i tant poc les dolentes? Por a mostrar els sentiments, Com sempre. Per això hem de derribar murs, el mur de la por, el mur de la frustració, el mur de la fragilitat, etc.


I recorda, tot el que facis, fes-ho sempre perquè tu tens ganes de fer-ho, perquè et ve de gust i t'agrada, no per agradar els altres.

Dies que semblen normals i corrents, però que marquen un abans i un després. Sí, avui és un dia d'aquests. 





Estic enamorada.....es diu Llibertat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








1 comentari:

  1. Això de la llista...és només llegir el bloc, xerrar amb tu un parell de vegades, i ja dir que seria interminable!!!

    ResponElimina