If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dimecres, 4 de gener del 2012

laaaaaa la la la la laaaaaaa!

Sensació d'estar sota mínims, la pell et bulleix, el cap i les cames et fan mal, ulls borrosos, son. En fi, cansanci. Després d'11 dies intensos, alguna que altra festa pel mig, la pujada al Matagalls i la preparació del poble medieval, ja no es pot demanar més al cos. Però me'n vaig a dormir a més de sentir-me rebentada, amb una sensació....no sé ben bé com descriure-la...de plenitud? Alegria? Felicitat? Satisfacció? Privilegi? Tot plegat suposo....és increïble. Són tots increïbles. Tingués el dia que tingués, era entrar a les 15.00 al pavelló i el bon humor s'infiltrava dins teu, amb els "saludus" tan càlids i els uuuuuuuuuuuh! de si feies tard. He quedat al·lucinada amb la involucració de tots els monitors, per fer d'aquest, un parc infantil espectacular. Sí, és una feina, però també anàvem a passar-ho bé, per fer passar bé els nens. No puc creure que ja hagi acabat. El temps ha volat, però tot el que m'emporto...és massa. Sentir-te feliç quan algun nen o nena volia jugar amb tu, i veies en els seus ulls que s'ho passaven bé amb tu, i volien més i més, i et somreien, i t'explicaven les seves històries, i et seguien i t'agafaven de la mà, i mica en mica, la confiança creixia, igual que amb els monitors. El primer dia sense PIV i ja els he trobat tots a faltar, bé, de fet he trobat a faltar tota la rutina, l'assignació de places, l'adrenalina dels primers minuts saltant als llits elàstics, muntant als segways, els berenars, l'atabalament d'alguns dies, les rotacions, el comodín, els mil riures i converses i marujeos de punta a punta del pavelló, les reunions i valoracions, les cançons....no sé, tantes coses. Es respirava bon rotllo, alegria, vitalitat, i això és el que compta, almenys per a mi. Diria mil coses més....però...no cal. A l'esplai, tot s'ha de viure-ho per entendre-ho bé i estimar-ho.










Una experiència que m'ha commogut, i per les nits no m'ha deixat ni dormir....de debò, era tant l'esberament que portava a sobre que em costava dormir i somiava amb els tallers i els crits i els nens i els inflables i totes les bromes. La conseqüència de viure-ho tot tan intensament suposo...

I començar el dia amb una bona caminada, d'improvitzat, i entre la natura, la gent, i les converses de viatges, han fet un matí encantador.


Anar a dormir amb el cos fet pols però amb un somriure d'orella a orella i les ganes i les il·lusions al 100% per acabar aquestes vacances demà amb tots ells, l'últim dia, per ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada