If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dijous, 29 de setembre del 2011

la bola de cristall

En els moments durs de la vida, és a dir, quan aquesta ens tira una galleda d'aigua freda per sobre, quan alguna cosa dins nostra se'ns remou, quan t'envaeix la impotència, és llavors quan som una mica més conscients del que realment importa i del que no? Viure o no viure. En resum, tot es redueix a això tan simple. Tens bona salut, una família al tu cantó, uns quants amics, un plat a taula, un sostre? Sí, oi? Doncs?

I quan ens sembla que el món s'ha aturat, quan ens tiren la galleda per sobre, a fora tot continua igual! Com pot ser? Com pot ser que la gent continuï anant a treballar, que les botigues obrin a l'hora de sempre, que els alumnes vagin a l'escola? És que a ningú li importa la teva tristesa i buidor?

http://www.youtube.com/watch?v=4rTcwQT9kyQ

I llavors, quan els minuts et semblen grisos, t'incorpores a la teva rutina, agafes la bici, amb la motxilla a l'esquena, amb una cara més apagada de l'habitual, i contemples, sense voler, la sortida del sol entre les palmeres del passeig i els pals dels vaixells del port, tot esquivant la gent i els cotxes, tot sentint la brisa matinal suaument a la cara, adonant-te que cada matí, la foscor deixa pas al sol, que és un nou dia, i que el temps no s'atura per ningú.

Són aquests moments els que ens fan madurar? I els que ens fan ser més forts? Bé, segurament és el mateix. I un passeig per aquell parc, on cada racó et transporta a instants d'infantesa. Una sensació de sentir-te com a casa. I mentre escric aquestes línies, de camí a casa, desitjant arribar ja, després d'un temps interminable d'espera per vagues i merdes, i llançar-me als braços de la meva mare. Baixo, la veig, agafo aire, somric, i intento no vessar cap llàgrima. Amb ella i els altres dos, el merda dia es passarà més ràpid.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada