If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dijous, 17 de març del 2011

AVUI TINC GANES DE BALLAR!

Cada uno de nosotros está en la tierra para descubrir su propio camino, y jamás seremos felices si seguimos el de otro.

La por a perdre allò que estimes amb bogeria és una de les més profundes...i més quan ja has perdut una d'aquestes persones, tot i que potser, si es va allunyar, no valia la pena que la valoressis tant, perquè ella no ho va fer amb tu. 
Però malgrat saber que és una por absurda perquè saps que no ho perdràs, com fa uns mesos va passar amb una altra persona, la por existeix quan apareixen persones que fan tambalejar aquests valors. Sabeu? No és fàcil canviar-se d'escola amb 13 anys, enmig d'un curs, canviar el xip, deixar la vergonya enrere, obrir-te, fer nous amics...GENS. Gens fàcil. Potser algú que miri la meva vida actualment pot donar-li la impressió que tot és perfecte, que sóc una privilegiada, que sempre ha estat així i sempre continuarà així. Però res ha vingut sol. És cert que me'n sento, de privilegiada, però he hagut d'obrir-me i amb el temps...he trobat el meu lloc...sí, ha costat, però des de fa uns dos anys, com a molt, puc dir que he trobat uns grans amics amb els que em sento còmode aquí. Es tracten d'amistats treballades dia rere dia...demostrant-ho a cada moment..adonant-te que aquell és imprescindible per a tu, que aquell no tant, que aquell és així i aixà però ho acceptes, etc. Res no es fa de l'estiu a l'hivern. I, quan per fi estic al meu lloc, ve algú que sembla ser que també el vol ocupar. Perquè sí. Simplement ho vol. Doncs és normal que t'entri una por estranya al cos, no? Perdre allò poc que tens, que per a tu ho és absolutament tot, que sense això no ets res aquí. Ja vas perdre una part i prou dur va ser com perquè la història es repeteixi més vegades...No si us plau. Ells ho són tot....tot. I en aquests casos...és quan més s'ha de confiar en un mateix. I és que no tinc motius per tenir por.... ho sé perfectíssimament.


No tot és tan senzill com demanar vull això doncs aquí ho tens. La vida no és tan senzilla.....res vindrà sol, saps? Es tracta de trobar el propi camí...sent un mateix, confiant en un mateix, treient les millors qualitats d'un mateix, arreglar els petits defectes, i aquells que de debò valguin la pena, vindran solets. És més, en part ja ho tens...i ben merescut que ho tens, perquè en tens tot el dret, formes part de la seva vida...i no entenc aquesta ambició desmesurada amb tot el que posseeixo...el que donaria per tenir el meu grup d'amigues en el meu dia a dia....no ho saps prou, quant. Tot i que no puc queixar-me gaire tampoc....tinc gent al meu voltant....simplement meravellosa que em pinta de colors el cel quan el veig negre.


No m'he tornat boja, per a qui llegeixi aquest escrit...el que passa és que crec que mai arribem a entendre a les persones ni en un 60% ....podem fer-nos una idea...però no estem en la seva pell, no hem viscut el que elles han viscut, tenim valors diferents i potser no entenem com pot valorar tant una cosa que per a mi no és gaire....en fi...els temes més profunds són els que més costa d'entendre, i d'explicar. Per tant...potser millor estalviar paraules absurdes. No serveixen gaire en aquests casos...


***


Si los hombres han nacido con dos ojos, dos orejas y una sola lengua es porque se debe escuchar y mirar dos veces antes de hablar. (Madame de Sevigné)


Trobar la perfecció en les coses més absurdes, més quotidianes, més simples...somriure al creuar el pont i veure el riu desbordat, tornar a casa amb la caputxa de la jaqueta posada perquè plou i sentir aquella olor de xemeneia, de poble, mentre vas pel carrer sense cap ànima a la vista, trepitjant el terra humid i ple de bassals, passar una tarda genial amb ella, arribar a casa i prendre't un bon got de llet calent amb galetetes, tenir un convidat a dinar, una bona classe d'anglès o tenir un entreno de volei 10. No té preu. Hi ha dies....rodons! Res d'extraordinari ho fan ser, però ho són i punt. De fet, dos dies rodons. I tinc ganes de ballar. Trobar la felicitat en la senzillesa. No voler estar en cap altre lloc en el que estàs i no voler que sigui cap altre moment. Això és el que he sentit aquests dos dies...en cada moment. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada