If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dissabte, 19 de març del 2011

La carretera de l'Amistat

Carretera que uneix Lhasa amb Katmandu, capitals del Tibet i el Nepal, respectivament. Situada prop dels 5.000 m d'altitud és la carretera a més altura que existeix. Desemboca als peus de l'Everest i recorre cada sinuositat de les muntanyes de l'Himalaya.Per recórrer els 900km que formen la carretera t'hi has d'estar 5 dies en ella, això sí, contemplant unes vistes...potser unes de les més al·lucinants del món...Un dels camins més fascinants del món, una oportunitat per conèixer una altra cara del Tibet.

En el techo del mundo falta oxígeno, lujo y buena comida. Ya se sabe que el Tíbet no es un lugar para el cuerpo, sino para el espíritu; para escucharlo y apaciguarlo con una receta infalible: simplicidad, belleza y silencio.


http://www.ignacioizquierdo.com/blog/2009/07/dia-51-la-carretera-de-la-amistad/


http://www.quesabesde.com/camdig/postales-tio-matt.asp vull ser com aquest home...


no hi ha res més addictiu que viatjar...




http://www.quesabesde.com/noticias/marcos-moreno-con-texto-fotografico,1_7194

***
Es miraven fixament als ulls. A poc més de 5 cm l'un de l'altre, estirats en aquell camp verd, sense dir res, només amb la remor dels arbres més propers movent-se pel vent de fons. Brisa de primavera,olor de flors i de gespa.  Portaven hores allà i el sol ja tenia tonalitats vermelloses que transmetia rajos de tranquil·litat. Ell tenia entre les seves mans les d'ella, aquelles mans que tant li agradaven, no sabia ben bé per què. Eren aspres, grans, càlides. Diferents. I aquells ulls mirant-la fixament semblava que parlessin sols a través dels silencis. On era el botó per posar pausa? I de sobte es trencà el silenci:
-Com canvien les coses, eh?
-D'això es tracta, no? És com si cadascú de nosaltres estigués pujat dalt una nòria, a vegades compartint la cabina amb algú, a vegades tot sol.
-I en aquest precís moment, en quina part de la nòria et trobes, a dalt o abaix?
-Em sento com l'ocell que vola dalt d'aquesta, el veus?
-Sí...ja el veig...però vigila no caure...el vent se't pot endur...
-Quina gràcia tindria no sortir de la nòria, per més amunt que estiguéssis, i no poder sentir aquesta sensació de llibertat i felicitat absoluta que només un ocell pot experimentar?
...

-Mira, ara hi ha dos ocells volant en la mateixa direcció. Els veus?

Després que ella digués aquestes paraules ell li apretà inconscientment la mà que tenia entre les seves i digué, fluixet..."però no volis gaire lluny de mi..."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada