If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all that claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think every thing you're supposed to think? Buy what you're told to want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned...

dissabte, 19 de març del 2011

petits moments. grans dies

Serveix d'alguna cosa aturar-te i posar en ordre els teus pensaments i sentiments?
Suposo que sí, però en un no-res tornen a barrejar-se tots, sense que puguis fer-hi gaire. Quan per fi tens tota la baralla de cartes ordenada, ve una lleugera brisa i les canvia de lloc, fent-te sentir impotent. Ordenar, desordenar, ordenar, desordenar...i així contínuament. Cada cop intentes trobar el motiu pel qual les cartes es desordenen per tal que, quan les tornis a ordenar, es mantinguin així per sempre, però és impossible. Quan vigiles una direcció, el vent ve per l'altra, i sempre sempre et guanya. Però, sabeu? El més important de tot són els moments en què tornes a posar-te "manos a la obra" i vas ordenant les cartes altra i altra vegada...i no importa tant si al cap i a la fi les tens totes ben posades, sinó el temps que et porta fer-ho, tot el que et passa mentre ho fas. No és més satisfactori la segona vegada que ho aconsegueixes que no pas la primera? O la sisena o setena de la segona? Quin sentit tindria tenir-ho tot ordenat? Cap ni un.

Hi ha dies en què petites conversacions et porten a fer grans decisions. Només obrint aquelles portes que tant de temps portaven tancades, pots sorprendre't dels resultats que pot tenir. Deixar enrere impressions, rencors, prejudicis i començar de nou.



Potser el fet que fés tants dies que no veiés el sol ha fet que avui fos...un dia preciós. Anar amb el cotxe amb bona companyia per carreteres envoltades de naturalesa...amb el cel blau com el mar, sense cap núvol, fent-te tornar les galtes vermelles i sentint aquella essència de primavera. 


Tret del silenci, ¿què hi ha de més pròxim
a la plenitud que l'amor? (Miquel Martí i Pol)


Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world

Simplement...dies perfectes que van millorant a mesura que passen les hores. Sí..no voler estar en cap altre lloc que en el que estàs...és la millor sensació


1 comentari:

  1. La veritat és que sí, va ser un dia ben rodó!
    Semblava fet expressament fet per a nosaltres...
    Carreteres immerses en verds i grans prats...
    Preguntes, i autorespostes de la gran conductora del cotxe...
    Premis literàris guanyats...
    Pobles perduts, presios... Històries d'amors a platja d'aro...
    Un molt bon dia! Sí senyor...
    Pel que veig ens haurem de presentar a més concursos d'aquests! ^^
    no, Laura!? : D

    ResponElimina